3D programi2018-07-31T08:52:30+00:00

3D PROGRAMI

ThinkDesign 3D softver / 3D software

THINKDESIGN

Napredni CAD programski paket, namenjen telesom, površinam in hibridnemu modeliranju.

hyperMILL 3D programi / 3D softver / 3D software

HYPERMILL

hyperMILL je modularna in fleksibilna CAM rešitev za 2.5D, 3D in 5 osno rezkanje. Primeren za frezanje in struženje. Ponaša se s hitrim rezanjem (HSC) in visoko zmogljivim rezanjem (HPC), pri čemer je vse integrirano v en sam vmesnik.

ThinkLine Elektrode

THINKLINE ELEKTRODE

Podjetje ThinkLine ima že več kot 10 letne izkušnje pri razvoju CAD/CAM/PDM rešitev, osnovanih na zelo močnem jedru tehnologije think3. Ta unikatna tehnologija omogoča razvoj integriranih orodij in programskih rešitev za pospešitev, racionalizacijo ter povečanje zmogljivosti dizajna in procesa izdelave elektrode.

Geomagic 3D programi

GEOMAGIC FREEFORM

Program Geomagic FreeForm je unikatna dotikalna rešitev za hitro 3D modeliranje kompleksnih, visoko detajlnih in organskih oblik, ki jih z drugimi CAD programi zelo težko dosežemo. Nudi nam hitro in stroškovno učinkovito pot za dizajnerje in modelarje, ki izdelajo originalne modele oz. popravljajo skenirane podatke.

KnotenPunkt

POINTMASTER

PointMaster je eden izmed vodilnih programov v vzvratnem inženirstvu (Reverse Engineering). Ponujajo končni produkt za strojništvo, zabavo, medicino in znanost. Program je enostaven za uporabo za začetnike in izredno učinkovit za izkušene profesionalne dizajnerje in inženirje, ki proizvajajo najvišjo možno kakovost.

PARTSolution

PART SOLUTIONS

Program PARTSolutions je idealna rešitev za podjetja, ki uporabljajo veliko standardnih delov različnih proizvajalcev in z uvozom že narejenih 3D CAD modelov skrajšajo čas modeliranja. PARTsolutions združuje kataloge več kot 600 proizvajalcev po celotnem svetu in je tako ena izmed največjih 3D knjižnic.

NCSIMUL Solution

NCSIMUL

NC Simul je program za simulacijo in optimizacijo NC kode, ki jo pošiljamo na stroj za nadaljno uporabo. S tem izničimo možnost kolizije in pospešimo proizvodnjo.

S 3D programi izvajamo proces 3D modeliranja. To je ustvarjanje matematične predstavitve tridimenzionalnega objekta. Kar nastane se imenuje 3D model. Skozi proces 3D modeliranja dobimo komponento (part), s katerimi pripravimo sestav (assembly). Pripravljen CAD model lahko izvozimo v 3D printer, CAM programsko opremo, ali pripravimo 2D dokumentacijo (delavniška in sestavna risba).