VIRTUAL MACHINING TEHNOLOGIJA HYPERMILL CAM PROGRAMSKE OPREME

Virtualni svet je prisoten tudi v CAM programiranju. Modul Virtual Machining hyperMILL CAM programske opreme je bil pri OPEN MIND Technologies AG razvit za najvišji nadzor in optimizacijo obdelovalnih procesov. Gre za dovršeno in učinkovito rešitev, ki prinaša številne koristi.

hyperMILL CAM software Virtual Machining

POPOLNA SINTEZA VIRTUALNEGA IN REALNEGA SVETA

Jedro nove rešitve predstavlja hyperMILL Virtual Machining Center, ki ponuja vse klasične možnosti simulacije, vgrajene v zelo intuitiven uporabniški vmesnik. Simulacija se izvede z definiranim modelom stroja, pri čemer se upoštevajo obdelovanec, orodje ter vpenjala in objemke. Osi je mogoče premikati in simulirati ročno, morebitni trki in premiki mejnih stikal pa se zaznajo samodejno.

hyperMILL CAM software Virtual Machining

Popolna sinteza virtualnega in realnega sveta.

VEČJA VARNOST PRI SIMULACIJAH

Dejanske situacije obdelave, torej stroj s krmilnikom in PLC (programabilni logični kontroler), so virtualno preslikane in simulirane na podlagi NC kode v hyperMILL VM centru. Vsi procesi so pregledni za uporabnika in jih je mogoče podrobno analizirati. Na tovrsten način se izognemo trkom strojev v resničnem svetu, ki lahko povzročajo drage poškodbe, izpad proizvodnje in s tem kritične zamude.

hyperMILL CAM software Virtual Machining

VEČ KOT LE SIMULACIJA

Zmogljivi in optimizirani algoritmi zagotavljajo učinkovito večosno obdelavo. hyperMILL VM Optimizer samodejno najde najboljši kot nagiba in s tem zagotavlja brezhibno obdelavo. Poleg tega hyperMILL Connected Machining omogoča napredno povezavo in sinhronizacijo s strojem.

hyperMILL CAM software Virtual Machining

NAJVIŠJA UČINKOVITOST ZAHVALJUJOČ NOVI GENERACIJI POST PROCESORJEV

Nova generacija post procesorjev v CAM tehnologiji je bila prav tako dodatno razvita s simulacijsko rešitvijo hyperMILL VM in dopolnjena s številnimi inovativnimi funkcijami. Sedaj je možno dvosmerno povezovanje med NC programom in strojno informacijo iz hyperMILL.

hyperMILL CAM software Virtual Machining

“hyperMILL VIRTUAL Machining Center je ključen pri oblikovanju preverjenih procesov na veliko bolj varen in učinkovit način.”

Dr. Josef Koch, tehnični vodja pri OPEN MIND Technologies AG

KMALU – hyperMILL VIRTUAL MACHINING WEBINAR

V 3WAY bomo v novembru izvedli še enega izmed poučnih hyperMILL webinarjev. Tokrat se bo debata odvijala ravno okoli modula Virtual Machining. Vljudno vabljeni k udeležbi, da izveste še kaj več o tovrstni CAM tehnologiji. Več informacij sledi.