SUPERIOR ENGINEERING hyperMILL CAM PROGRAMSKA OPREMA 

V 3WAY smo ponosni, da smo bili del predstavitve tako celostnega produkta, FORMULE, s strani Superior Engineering – Formula Student Team Ljubljana. V projektu je vključena tudi hyperMILL CAM programska oprema.

hyperMILL CAM programska oprema & Superior Engineering

KAJ JE CILJ NADARJENE EKIPE?

Superior Engineering ekipo sestavlja preko 30 ambicioznih študentov z različnih fakultet. Imajo skupen cilj: ustvariti kompleksen in celovit izdelek – formulo. S slednjo nato tekmujejo na različnih tekmovanjih po svetu in merijo moči z ostalimi ekipami študentov iz drugih držav. Nekateri pogonski deli so programirani s pomočjo hyperMILL CAM programske opreme.

hyperMILL CAM programska oprema

DOVRŠENI IZDELEK “FORMULA STUDENT TEAM LJUBLJANA”

Formula na električni pogon

KAKO JE V PROJEKT VKLJUČENA hyperMILL CAM PROGRAMSKA OPREMA?

Z najnovejšimi funkcijami, kot so Virtual Machining, Best Fit Alignment, Automation Center, Connected Machining ipd., hyperMILL zagotavlja enostaven in učinkovit proces programiranja z najvišjo kvaliteto površin končnih produktov.

3WAY kot podpornik projekta

V PROJEKT JE VKLJUČENA TUDI hyperMILL PROGRAMSKA OPREMA

hyperMILL CAM programska oprema

NEKAJ ZANIMIVOSTI O FORMULI

Formulo poganja 80 kW močan elektromotor, ki se napaja z okoli 60 kilogramov težko baterijo. Hitrost od 0 do 100 km/h doseže v pičlih v 2,7 sekunde. Ekipa je doslej sestavila že štiri dirkalnike, pri čemer je zadnji najbolj dodelan. Pri izdelavi naslednjega si prizadevajo, da bi dosegli še nižjo maso, ki sedaj znaša 216 kilogramov. Slednje bi pomenilo še večji pospešek.

Voznikov pogled

VOZNIKOV POGLED

Masa formule znaša 216 kilogramov

MASA FORMULE ZNAŠA NATANKO 216 KILOGRAMOV

“FORMULA STUDENT TEAM LJUBLJANA” SI ŽELI Z IZBOLJŠAVAMI POSEČI PO ŠE BOLJŠIH REZULTATIH

Vsak detajl je načrtovan in dizajniran do potankosti, kar prinaša tako izjemne rezultate. Z nadaljnjim razvojem je ekipa na tekmovanjih vse boljša in dosega vse bolj odmevne rezultate. Pogonski deli se kljub kakovostni izdelavi sčasoma obrabijo, pri čemer je ekipi v veliko pomoč hyperMILL CAM programska oprema.

Uživajte v ogledu vožnje s tem dovršenim (in zelo hitrim) izdelkom.