PLATINASTI CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI

Prejšnji teden je bil prav poseben za podjetje 3Way. Že drugo leto zapored smo prejeli certifikat “Platinasta bonitetna odličnost” s strani Dun & Bradstreet, ki ga je letos prejelo le 3,7% od 217.539 podjetij, registriranih v Sloveniji. 

Platinasti certifikat bonitetne odličnosti 3Way

PRIZNANJE JE ODRAZ KOREKTNEGA ODNOSA DO POSLOVNIH PARTNERJEV IN STRANK TER USPEŠNE STRATEGIJE

Pridobitev priznanja si vsekakor štejemo v čast, vendar se zavedamo, da podjetje nikoli ne sme spati na lovorikah. Od marca 2020 do danes, ko je kriza zajela tudi gospodarstvo, se je izkazalo, da ima 3Way trdno postavljene temelje. V tem času so bile ključne hitre prilagoditve, fleksibilnost in pripravljenost na tovrstne situacije.

Platinasti certifikat bonitetne odličnosti 3Way

Nagrada je plod kakovostnega in inovativnega dela ter korektnega odnosa do naših poslovnih partnerjev in strank, kar je vedno na prvem mestu. Vsekakor si z nadaljnjim razvojem in širjenjem znanja prizadevamo, da bomo drugo leto še uspešnejši in nudili storitve na najvišjem nivoju.

KAJ DELA PODJETJE 3WAY TAKO UNIKATNO?

Naša vrlina je predvsem celostna ponudba, ki omogoča učinkovite in kakovostne rešitve za vse posameznike in podjetja.

Kaj vse pravzaprav ponujamo?

  • STORITVE (vzvratni inženiring, 3D skeniranje, 3D printanje, razvoj izdelka, servis, kontrolo kakovosti, meritve in analizo)
3Way ponudba - programska oprema.

CAD/CAM programska oprema.

3Way ponudba - 3D skenerji.

3D skenerji.

3Way ponudba - 3D printerji.

3D printerji.

3Way ponudba - storitve.

Storitve.

3WAY je podjetje, ki nudi vse, kar zadeva svet 3D tehnologije. Od konkurence se razlikujemo predvsem v celostnih rešitvah, saj ponujamo vse od programske opreme, 3D printerjev in 3D skenerjev ter podporo in na vseh naštetih segmentih.

Platinasti certifikat bonitetne odličnosti 3Way

INOVACIJE, ŠIRJENJE ZNANJA IN DOBRA “KLIMA”

“Razvoj je gonilo napredka.”

… je definitivno naš slogan. Željni smo pridobivanja novega znanja, s širjenjem ekipe zaposlenih pa se lahko sedaj vsak še bolj usmeri na svoje področje, kar omogoča kakovostnejše delo. Kot ekipa si pomagamo in se dopolnjujemo, kar nam dolgoročno prinaša zdrave medsebojne odnose, ki se kažejo v zadovoljstvu na delovnem mestu in učinkovitem ter uspešnem delu.

Platinasti certifikat bonitetne odličnosti 3Way

Z optimizacijo delovnih procesov, ustvarjanja prijaznega in uporabnega delovnega okolja ter ohranjanja dobrih medsebojnih odnosov znotraj ekipe, verjamemo, da bomo v prihajajočih letih nudili vse bolj inovativne in kakovostne rešitve za naše stranke.