MEDNARODNI SEJEM TEHNIKE BEOGRAD

V Beogradu bo med 24. in 27. majem potekal že 64. Mednarodni sejem tehnike. Že od leta 1937 predstavlja edinstven dogodek, ki številnim razstavljavcem in obiskovalcem omogoča izpolnitev poslovnih pričakovanj. Letos bomo na njem pristoni tudi mi!

3WAY - Mednarodni sejem tehnike Beograd
3WAY - Mednarodni sejem tehnike Beograd

Mednarodni sejem tehnike in tehničnih dosežkov je najpomembnejši gospodarski in tehnološki dogodek v Srbiji in jugovzhodni Evropi. Prinaša lepo prihodnost na industrijski razvoj v državi in tej ​​regiji.

Tovrstni sejmi so koristni, saj predstavljajo:

  • Povezavo med znanostjo in gospodarstvom

  • Kraj za predstavitev modernih in naprednih rešitev

  • Mesto za izmenjavo izkušenj

  • Medsebojne stike

  • Interakcijo med 4.0 industrijo, umetno inteligenco in energetskimi rešitvami

ZAKAJ SE SPLAČA OBISKATI MEDNARODNI SEJEM TEHNIKE V BEOGRADU?

Tudi v času digitalizacije industrija in gospodarstvo potrebujeta razstave in interakcijo med ljudmi. Razvoj se ne bo nikoli ustavil, saj industrija razvije rešitve, ki bi bile potrebne že prej, šele skozi čas in podobne izkušnje. Vsak problem namreč potrebuje določen čas, da zanj dozori učinkovita rešitev, ki je primerna za nadaljno implementacijo.

3WAY - Mednarodni sejem tehnike Beograd

Tehnološki sejem si prizadeva razstavljalcem omogočiti privilegij, da na enem mestu predstavijo sodobne tehnološke inovacije in rešitve. Drug z drugim lahko izmenjujejo izkušnje in ponudijo možnosti za nove naložbe in poslovno povezovanje.

Obenem gre tudi za predstavitev gospodarstev številnih držav, pokrajin in regij, razprave razstavljavcev in strokovnjakov pa ugodno prispevajo k uspešnemu razvoju mednarodnega sodelovanja.

PRISOTNI BOMO TUDI MI…

Na Mednarodnem sejmu tehnike v Beogradu bo prisotno tudi podjetje 3WAY. Tako kot na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju, bomo tudi tokrat predstavili:

  • CAD/CAM programsko opremo (hyperMILL, ThinkDesign, Geomagic)

  • Najnovejše 3D printerje (FlashForge, E-Plus-3D, MakerBot, Intamsys, Sintratec, Mayku)

  • Sodobne 3D skenerje (Shining3D)

3WAY - hyperMILL CAM programska oprema
3WAY - FlashForge 3D printerji
3WAY - Shining3D skenerji

SE VIDIMO?

Z obiskom 64. Mednarodnega sejma tehnike in tehnoloških dosežkov se vam lahko uresniči kakšna priložnost in možnost vzpona na področju sodobne industrije. Po dolgem času je to prava priložnost za nova srečanja. Vabljeni, da obiščete naš razstavni prostor, ki bo v HALI 1 pod številko 1308. 

3WAY - Mednarodni sejem tehnike Beograd