S CERTIFIKATOM PLATINASTE ODLIČNOSTI TUDI V 2022

Leto dni je naokoli in z veseljem z vami delimo novico, da si je podjetje 3WAY znova zaslužilo certifikat platinaste bonitetne odličnosti. Slednjega prejmejo le najboljša podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovanja in so se v daljšem časovnem obdobju izkazali kot zanesljiv partner z nizkim tveganjem. Tako smo že tretje leto zapored prejeli najvišjo oceno. Verjamemo, da si bomo s tem le še utrdili vaše zaupanje v nas. Hvala za uspešno poslovanje gre seveda tudi vam, našim rednim strankam.

3WAY - Certifikat platinaste odličnosti 2022

KAJ SPLOH JE PLATINASTA BONITETNA ODLIČNOST?

Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetij, ki boniteto odličnosti Zlati AAA izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja. Napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Po najnovejši raziskavi je v Sloveniji takšnih podjetij 14%.

3WAY - Certifikat platinaste odličnosti 2022

Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih. Gospodarski subjekti s platinasto bonitetno odličnostjo imajo kar 91% verjetnost, da bonitetno odličnost ohranijo tudi v naslednjem letu.

Slovenski pregovor pravi “skromnost je lepa čednost”, pa vendar se je včasih potrebno tudi pohvaliti. V 3WAY smo ponosni, da smo bili ocenjeni in veljamo za stabilno ter rastoče podjetje. Certifikat je mednarodno priznan in razpoznaven. Verjamemo, da bo s tem certifikatom vaše zaupanje v naše produkte, storitve in tehnično podporo še večje. Ob tem bi se za uspešno poslovanje z nami radi zahvalili tudi vam.

3WAY - Certifikat platinaste odličnosti 2022

ZAKAJ JE POMEMBNO PRIDOBITI TAKŠNO PRIZNANJE?

Podjetja, ki negujejo dobre poslovne odnose, dosegajo izjemne poslovne rezultate in skrbijo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces. Cilj tega podjetniškega odlikovanja ni samo promocija dobro delujočih podjetij, temveč tudi doseganje finančne neoporečnosti.

3WAY - Certifikat platinaste odličnosti 2022

Podjetja, ki imajo pravico do Platinastega bonitetnega odličja predstavljajo vzor vsem tistim, ki te še nimajo. Plačilna disciplina je pomembna za zdravje vsakega podjetja, zato je pomembno ohranjati tradicijo v doseganju standardov AAA. V negotovem času, v katerem se nahajamo, je za podjetja še toliko pomembneje, da sodelujejo z zanesljivimi poslovnimi partnerji – le kdo ne bi sodeloval s takšnimi?

POMEN PLATINASTE BONITETNE ODLIČNOSTI ZA 

Na splošno velja, da podjetja, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. V 3WAY smo priznanja seveda veseli, a to nam daje le še dodaten zagon, da bomo na področju 3D tehnologije v prihodnje poslovali še bolje, predvsem pa z vami sklepali posle, ki bodo zagotavljali obojestransko korist.

3WAY - Certifikat platinaste odličnosti 2022