ADITIVNA PROIZVODNJA DODANA HYPERMILL CAM PROGRAMSKI OPREMI

hyperMILL CAM programski opremi podjetja OPEN MIND Technologies, vodilnega razvijalca programskih rešitev CAD/CAM po vsem svetu,  dodana še aditivna proizvodnja.

hyperMILL Additive Manufacturing (aditivna proizvodnja) omogoča fleksibilnost nadzora.

HYPERMILL PROGRAMSKA OPREMA ZOPET Z VELIKIM KORAKOM NAPREJ

Poleg podpore 3D printanja, programska oprema hyperMILL CAD/CAM skupaj s funkcijo Additive Manufacturing zagotavlja učinkovito hibridno obdelavo s sočasno aditivno in subtraktivno obdelavo na enem stroju. Programska oprema je bila optimizirana s tehnologijo aditivne proizvodnje za povečanje učinkovitosti, natančnosti in zanesljivosti postopkov aditivne in hibridne proizvodnje.

Aditivni postopek na letalski šobi.

“Naše zgodnje delo na področju postopkov za aditivno proizvodnjo je obrodilo sadove. hyperMILL Additive Manufacturing (aditivna proizvodnja) nam omogoča povečanje učinkovitosti, natančnosti in zanesljivosti postopkov aditivne in hibridne proizvodnje. Te nove postopke želimo vključiti v ustaljene procese, s čimer bomo povečali njihovo učinkovitost. Prispevamo lahko k številnim inovativnim rešitvam in si želimo znatno razširiti paleto možnosti za te nove postopke.”

5-OSNA OBDELAVA ZA DED IN WAAM

5-OSNA OBDELAVA ZA DED IN WAAM

hyperMILL  omogoča vrsto prilagodljivih možnosti za zelo zapleteno 5-osno hkratno obdelavo za tehnologiji “Directed Energy Deposition” (DED) in “Wire Arc Additive Manufacturing” (WAAM). S pomočjo aditivne proizvodnje lahko nadzorujete tako lasersko obdelavo, kot tudi WAAM, obenem pa je omogočeno preprosto programiranje in samodejna simulacija za preprečevanje trkov.

V kolikor 3D printani deli nimajo želene kakovosti površinske obdelave ali vsebujejo podporne konstrukcije, ki jih je treba odstraniti, je mogoče slednje po printanju, vključno s težko dostopnimi območji, odstraniti s 5-osno obdelavo.

HYPERMILL CAD/CAM PROGRAMSKA OPREMA V SVOJI NAJBOLJŠI LUČI

Ključni dodatki vključujejo popravilo poškodovanih komponent, oblaganje z dodatnimi površinskimi nanosi oziroma ustvarjanje novih komponent iz podlage. Vse to dodaja tudi popolnoma nove možnosti za kombiniranje različnih materialov, ko je treba na nosilne materiale nanesti visoko kakovostne materiale. S tem je hyperMILL CAD/CAM še korak pred ostalimi programskimi opremami.

POGLEJTE SI ŠE PONUDBO NAŠIH 3D PRINTERJEV ZA KOVINO:

POGLEJTE SI ŠE PONUDBO NAŠIH 3D PRINTERJEV ZA KOVINO:

EP-M250 PRO Metal 3D printer

Preberi več

EP-M250 Metal 3D printer

Preberi več

EP-M150 Metal 3D printer

Preberi več

EP-M450 Metal 3D printer

Preberi več