NADGRADITE PROCESE S 3D TEHNOLOGIJO

3D tehnologija je lahko izjemno učinkovita rešitev za marsikateri problem tekom proizvodnje. Tradicionalne metode so še vedno temelj proizvodnje pri večini podjetij, vse več pa se kot dopolnilo ali nadomestitev določenega procesa vpeljuje tudi 3D tehnologija. Številni problemi so s pomočjo 3D tehnologije preprosto odpravljeni.

3D tehnologija - 3D skeniranje

KAJ OD 3D TEHNOLOGIJE SE NAJDE PRI NAS V 3WAY?

Pri nas na enem mestu najdete vse produkte 3D tehnologije, v zadnjem času pa je tudi vse večje povpraševanje predvsem po storitvah, saj so 3D rešitve ugodne in učinkovite. Poleg CAD/CAM programske opreme, ki je v uporabi že dlje časa, v zadnjem času na sceno prihajajo 3D printerji, s katerimi se lahko ustvari praktično karkoli, in pa 3D skenerji. Slednji omogočajo zajem podatkov, ki se nato uporabijo za vzvratni inženiring ali pa kontrolo kakovosti. 3D tehnologija v marsikaterih primerih predstavlja pohitritev procesov in omogoča večji nadzor nad njimi. Vse to seveda tudi z bistveno nižjimi stroški, kot sicer. 3D tehnologija ponuja priložnosti, ki so vredne, da jih izkoristite.

3D tehnologija na enem mestu v 3WAY

AVTOMATIZACIJA, STANDARDIZACIJA IN OPTIMIZACIJA PROGRAMIRANJA

Korenine CAD/CAM programske opreme sicer segajo na sredino prejšnjega stoletja, zato se je slednja seveda do danes precej spremenila. Na CAM področju zagovarjamo hyperMILL CAM programsko opremo podjetja Open Mind Technologies. Verjamemo, da s številnimi naprednimi moduli ponuja najvišjo stopnjo avtomatizacije in standardizacije procesov, kar vam omogoča učinkovitejše programiranje. Enostavne procese bo tako hyperMILL opravil namesto vas, medtem ko se boste vi lahko posvetili kompleksnejšim nalogam. Najbolj napreden znotraj hyperMILL je gotovo “Virtual Machining Center”, ki predstavlja popolno sintezo virtualnega in realnega sveta.

hyperMILL CAM programska oprema - formula
hyperMILL CAM programska oprema

S 3D PRINTERJI LAHKO USTVARITE PRAKTIČNO KARKOLI

Ni treba izgubljati besed ob dejstvu, da so 3D printerji vse bolj natančni, večji, hitrejši in pa pokrijejo širok nabor materialov, kar jih uvršča med vse bolj pomembne člene proizvodnje. Še vedno so najbolj uporabni za izdelavo prototipov, pri čemer lahko že v nekaj urah iz CAD modela dobite končni produkt. Ta opcija je časovno in stroškovno zelo učinkovita. 3D printanje je uporabno tudi za proizvodnjo v manjših serijah. Prednost je seveda tudi ta, da lahko s 3D tiskalnikom ustarite praktično karkoli. Kompleksne oblike na tem mestu res ne predstavljajo nikakršnega problema.

FlashForge Foto 13.3
FlashForge Foto 13.3
FlashForge 3D printerji

NAJHITREJE RASTOČA 3D TEHNOLOGIJA – 3D SKENIRANJE

Ste prišli kdaj do situacije, ko ste želeli pridobiti CAD model določenega kosa, a se zaradi dolgotrajnih in nenatančnih meritev tega niste niti lotili? Ali pa bi po izdelavi kosa radi opravili kontrolo kakovosti, še preden ga pošljete v naslednjo fazo? 3D skeniranje vam na tem mestu odpre popolnoma nove dimenzije. Predstavlja vam enostavno pot do CAD modela, ki ga lahko kasneje uporabite za reprodukcijo ali pa kontrolo kakovosti. 3D skenerji so vse bolj natančni in enostavni za uporabo, z njimi pa boste dobili popoln 3D model.

3D skeniranje s Shining3D FreeScan UE Pro
FlashForge 3D printerji

3D TEHNOLOGIJA V ŽIVO?

TAKO JE, ZA VAS SMO PRIPRAVILI “3WAY OPEN HOUSE”!

V novembru se vam ponuja idealna priložnost, da spoznate 3D tehnologijo v živo, saj bo na sporedu “3WAY Open House”. Svoja vrata bomo odprli vsem obstoječim in potencialnim strankam. Podrobno vam bomo predstavili vse storitve, ki jih ponujamo, poleg tega pa seveda produkte, za katere smo zastopniki. Pripravljeno imamo tudi veliko presenečenje in bogate nagrade, poskrbljeno pa bo tudi za jutranjo kavo in kosilo med odmorom.

Vabljeni, da se nam v petek, 11. novembra ob 9:30, pridružite v večnamenski dvorani v Medvodah (Ostrovrharjeva 4). Zagotavljamo, da vam ne bo žal. Vstopnina je brezplačna, na dogodek se je potrebno le prijaviti. Več informacij o “3WAY Open House” najdete tukaj.

3WAY Open House - 3D tehnologija na enem mestu