3D SKENER FREESCAN UE – NOVA DIMENZIJA SKENIRANJA

3D SKENER FREESCAN UE JE NAJNOVEJŠI ROČNI SKENER PODJETJA SHINING 3D. TAKO KOT VSA PODROČJA SODOBNE TEHNOLOGIJE, SE RAZVIJA TUDI TEHNOLOGIJA 3D SKENIRANJA, PRI ČEMER SO NAPRAVE VSE BOLJ NATANČNE, OBENEM PA OMOGOČAJO LAŽJO UPORABO. 

3D skener FreeScan UE
Ročno merjenje zahtevnih oblik površin sedaj že vrsto let nadomešča tehnologija 3D skeniranja. Gre za časovno bolj učinkovito in nenazadnje bistveno bolj natančno vrsto meritev oblik, katere končni produkt je 3D model objekta, ki ga pridobimo s 3D skenerjem.

PROFESIONALNOST…

Shining 3D je trenutno vodilno podjetje na področju 3D skeniranja, saj ponuja vrsto različnih naprav, primernih za široko paleto uporabnikov. Zadnjo generacijo visokotehnološke serije pa predstavlja 3D skener FreeScan UE, ki je na voljo v dveh modelih, UE7 in UE11. Naprava deluje na osnovi modre laserske tehnologije, ki je lasten produkt podjetja, ponaša pa se z visoko natančnostjo in ponovljivostjo meritev.

3D skener FreeScan UE

Priročen, vendar natančen – FreeScan UE

Skeniranje s 3D skenerjem FreeScan UE

Skeniranje s FreeScan UE

Skeniranje s 3D skenerjem FreeScan UE

Skeniranje s FreeScan UE

3D model skeniranega objekta s FreeScan UE

3D model skeniranega objekta.

…SEDAJ V PRIROČNI OBLIKI S 3D SKENERJEM FREESCAN UE

Zasnova 3D skenerja FreeScan UE je priročna, zaradi česar je vsestransko uporaben, namenjen tudi inženirjem v avtomobilski, vesoljski, letalski in energetski industriji. S svojimi lastnostmi bo strokovnjakom omogočil učinkovito nadgradnjo digitalnega poteka dela v različnih segmentih in ugodne rešitve v izzivih, ki se pojavijo med delovnimi procesi. Poleg tega dolgotrajne meritve sedaj ne bodo več predstavljale težav. Skener se namreč ponaša s težo pičlih 670 g, zaradi česar utrujenost merilca nastopi kasneje kot sicer.

FREESCAN UE že pri nas!

Freescan UE
Pošlji povpraševanje

NATANČNOST IN ZANESLJIVOST NISTA POD VPRAŠANJEM

Predstavljen je kot izjemno zmogljiva naprava, saj kljub širokemu polju skeniranja ponuja impresivno natančnost do 0,02 mm. V kolikor mislite, da lahko s FreeScan UE zajamete le manjše objekte, ste se zmotili. Objekt, ki ga želite skenirati, je lahko maksimalnih dimenzij 510 x 520 mm, kar pomeni, da je mogoče z njim poskenirati celo konkreten avtomobil. Pomeni, da je 3D skener FreeScan UE primeren tudi za večje projekte vzvratnega inženiringa.

S FreeScan UE je možno skenirati tudi večje objekte.

S FreeScan UE je možno skenirati tudi večje objekte.

ZANESLJIV TUDI V ZAHTEVNEJŠIH POGOJIH

V kolikor je vroče ali mraz, ekstremno vlažno ali suho, ali pa imate opravka s temnimi in reflektivnimi površinami, bo 3D skener FreeScan UE opravil svojo nalogo tako kot običajno, brez težav. Delo znotraj tolerance poteka v območju od 0 do 40°C ter vlažnosti med 10 in 90%. Za zaščito vaših oči vam ne bo potrebno skrbeti, saj je laserska tehnologija, ki jo vsebuje, varna in ne more poškodovati vaših oči.

PA OBDELAVA PODATKOV?

Kljub temu, da lahko tisočine ali celo milijoni točk marsikoga ustrašijo, so inženirji v ta namen poleg samega skenerja razvili tudi uporabniku prijaznejšo programsko opremo z vso potrebno podporo, ki omogoča enostavno obdelavo.

GLAVNE ZNAČILNOSTI 3D SKENERJA FREESCAN UE

  • natančnost in ponovljivost meritev (do 0,02 mm)
  • priročen in lahek (le 670 g)
  • prilagodljivost na različne površine (tudi temne in reflektivne)
  • visoka učinkovitost
  • preprosta uporaba, prenos in obdelava podatkov

FREESCAN UE 7 ali UE 11?

V kolikor ste v dilemi, kateri je pravi za vas, obstajata zgolj dve ključni razliki med modeloma UE 7 in UE 11, ki gresta z roko v roki. Nadgrajeni model (UE 11) ima namreč kar 22 laserskih linij, kar je 8 več kot osnovni (UE 7), posledica tega pa je različna hitrost skeniranja. UE 7 lahko svojo nalogo opravlja s hitrostjo 650.000 točk/s, medtem ko UE 11 to stori nekoliko hitreje, s hitrostjo 1.020.000 točk/s. 

FreeScan UE je tako primeren za številne uporabnike, pri čemer vam v trenutku olajša delo, saj predstavlja učinkovito in natančno orodje, dolgoročno pa prihrani čas in denar.