… omogoča neomejeno svobodo oblikovanja in visoko stopnjo zanesljivosti …

MakerBot, pionir namiznega 3D printanja, s predstavitvijo printerja Method uvaja novo kategorijo profesionalnega 3D printanja. Performance 3D printerji zapolnjujejo vrzel med industrijskimi in namiznimi 3D printerji.

MakerBot Method temelji na tehnologiji in znanju podjetja Stratasys in jo združuje z dostopnostjo in enostavnostjo uporabe, po kateri je MakerBot poznan.

Method vsebuje industrijske tehnologije, kot so obtočno ogrevana komora, dva performance extruderja, PVA material za podpore, zaprti prostori za shranjevanje materiala in tog kovinski okvir. Prav tako ima senzorje in funkcije za avtomatizacijo, ki omogočajo uporabniku brezhibno izkušnjo.
Te tehnologije pripomorejo k visoki natančnosti, zanesljivosti in dimenzijski točnosti izdelkov.

Method je naslednji korak v preboju 3D printanja k industrijskim oblikovalcem in inženirjem, saj omogoča hitrejše inovacije.
Narejen je za profesionalce, ki potrebujejo hitre in natančne rezultate 3D printanja. Method je razvit z idejo približati industrijsko kakovost širši množici in redefinirati hitro izdelavo prototipov.

MakerBot Method

Method je namenjen zagotavljanju industrijske zanesljivosti in natančnosti s skrbnim nadzorom vseh vidikov 3D printanja.
Sprintani deli dosegajo visoko ponovljivost in natančnost, dimenzijska natančnost je ± 0.2 mm. Ta nivo natančnosti je bil do sedaj omejen zgolj na industrijske 3D printerje.

Sistem dvojnega ekstrudiranja prinaša vrhunsko kakovost površin in vodotopne podpore (PVA material). Tako lahko printante zelo kompleksne geometrije.

MakerBot Method, z brezhibnim potekom dela omogoča uporabnikom hitro pretvorbo CAD modelov v končne izdelke. Method za nemoteno in brezhibno delovanje vključuje tudi avtomatizirane postopke vzdrževanja in podpore.

MakerBot Method

3D printer prinaša zmogljivost industrijskih printerjev za tretjino cene vstopnega industrijskega 3D printerja. Z MakerBot Method-om lahko razvojne ekipe hitro izboljšajo izdelke, kar zmanjšuje morebitne prekoračitve proračuna v proizvodnem procesu. Prav tako je zasnovan, da zagotavlja višjo hitrost in nadzor nad razvojnimi cikli, s čimer lahko podjetja izdelek na trg lansirajo hitreje.

3D printer MakerBot Method je bil testiran več kot 220.000 ur. S tem so zagotovili zanesljivost sistema, podsistemov in kakovost sprintanega izdelka.

Cena 3D printerja MakerBot Method znaša 6.499 EUR. Dostava 3D printerja je predvidena v prvem kvartalu naslednjega leta, prednaročila pa so že v teku.

Več o 3D printerju si preberite tukaj: https://www.3way.si/izdelek/makerbot-method/