Paket hyperMILL MAXX Machining ponuja tri module za fino in grobo obdelavo ter vrtanje, kar omogoča povečanje produktivnosti. HEGGEMANN AG, s sedežem v Bürenu, Nemčija je razvojni in proizvodni partner v vesoljski in avtomobilski industriji. Podjetje s programskim paketom hyperMILL, zmanjšuje obdelovalne čase za tretjino na več vrstah obdelovancev.

Čas obdelovanja na fino je zmanjšan iz 90 na 15 minut

Pred kratkim so v sistem vključili tudi inovativni dodatek MAXX Machining. Strategija ‘5-axis tangent plane machining’ je pustila trajni vtis z zmanjšanjem časa obdelave na določenih delih, z 90 na 15 minut.

Optimizirano grobo obdelovanje za 2.5D, 3D ali 5 osne operacije

OPEN MIND hyperMILL MAXX Machining paket ponuja tudi visoko zmogljive rezalne (HPC) strategije za grobo obdelavo. Modul za grobo obdelavo omogoča uporabniku, da doseže največji volumen odstranjenega materiala iz surovca s pomočjo pametnega ločevanja spiralnih in trohoidnih poti orodij ter dinamičnega uravnavanja hitrosti pri prevladujočem rezanju. Posebnost paketa je tudi to, da se ga lahko uporablja pri vseh obdelovalnih operacijah, 2.5D, 3D ali 5-osnih. HEGGEMANN AG v celoti izkorišča možnosti prihranka časa.