hyperMILL WEBINAR

OPTIMIZIRAJTE IN OLAJŠAJTE SI PROGRAMIRANJE – hyperMILL CAD/CAM 2021.2 webinar

Strokovnjaki OPEN MIND Technologies AG so razvili novo verzijo programske opreme, hyperMILL CAD/CAM 2021.1”. Slednja ponuja široko paleto novih funkcij za še višjo kakovost obdelave površine, predvsem pri izdelavi orodij in kalupov. Optimizacija se kaže predvsem v možnosti simultanega struženja in HPC obdelave. Nova funkcija v hyperCAD-S ponuja tudi vse podatke o surovcu in enostavno poravnavo, kar je še posebej koristno za obdelavo kosov, ki so predhodno narejeni z aditivno tehnologijo.
hyperMILL CAD/CAM webinar

Prijavi se

5-osna radialna obdelava olajša programiranje, hkrati pa zagotavlja najvišjo kakovost obdelane površine. Tovrstna strategija omogoča veliko hitrejše izračunavanje poti orodij z uporabo metode radialne projekcije. Nagib reza je indeksiran, z namenom, da vsak korak obdelave doseže najvišjo kakovost. Poleg tega sta na prehodnih območjih na voljo integrirani “High-precision surface mode” in “Smooth overlap” funkciji za izjemno natančno in optimizirano obdelavo površine z natančnostjo v rangu mikrometra (µm). hyperMILL CAD/CAM tako ponuja najboljšo optimizacijo procesov. hyperMILL CAD/CAM webinar

Pridružite se brezplačnemu webinarju, ki ga bo vodil naš strokovnjak za hyperMILL CAD/CAM, Lovro Babič.

KDAJ?  5. maj 2021 ob 13:00

KJE?  V udobju vašega stola preko aplikacije Microsoft Teams

V webinarju boste izvedeli najnovejše funkcije hyperMILL CAD/CAM:

  • Simulation center

  • Editiranje poti orodja

  • Uvoz podatkov PMI

  • Uporaba zaznamkov (Bookmarks)

Programska oprema hyperMILL CAD/CAM webinar
DO ZAČETKA ŠE
0
0
0
0
Dni
0
0
Ur
0
0
Min
0
0
Sek

Pridružite se nam, število mest je omejeno!
hyperMILL CAD/CAM webinar

Nova XY optimizacija “hyperMILL 2021.1″ programske opreme izboljšuje obdelavo v oseh X ter Y, saj do potankosti izpili zaključevanje 3D modelov s tehnologijo “Smooth overlap”. V kolikor območja ni možno optimalno obdelati v X osi, se samodejno obdela v Y osi, da se ohrani konstanten dovod. Optimizirana izmenjava strategij v območju prekrivanja naredi spremembe v smeri obdelave na kosu nevidne.
hyperMILL CAD/CAM optimizacija

 

Webinar se bo pričel ob 13:00 in bo trajal približno 30 minut.
hyperMILL CAD/CAM webinar

Prijavi se

Za morebitna vprašanja smo na voljo na:

T: 01 3617 014
E: sales@3way.si

3WAY d.o.o.
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode