Vsak proizvajalec uporablja natančna orodja za merjenje kakovosti njegovih izdelkov. Najbolj inovativna podjetja v procesu kontrole kakovosti uporabljajo tudi brezkontaktno 3D skeniranje.

3D skenerji so na voljo v vseh možnih oblikah in velikostih ter so se razvili v zelo zanesljive in visokonatančne naprave, ki jih lahko uporablja vsak.

Oglejte si 3D skenerje Shining 3D in preverite kako vam lahko pomagajo pri pospeševanju kontrole kakovosti in k še boljši kakovosti vaših izdelkov.

Tako kot so napredovali 3D skenerji, je napredovala tudi programska oprema, ki celotni zadevi zagotavlja tudi smisel. Programska oprema za inšpekcijo in metrologijo Geomagic Control X podjetja 3D Systems, zagotavlja enostaven postopek kontrole kakovosti.

To prinaša uporabniku znatne prihranke časa in denarja.

Geomagic Control X

3D Systems tudi za lastne potrebe uporablja programsko opremo Geomagic Control X. S tem zagotavljajo visok nivo kakovosti vsem svojim izdelkom.

Zagotavljanje natančnosti konstrukcijskega ali izdelanega kosa je pomembna skozi celoten življenjski cikel izdelka.

Ne glede na to ali preverjate kakovost proizvodnega procesa, optimizirate izdelek ali sestav ali zgolj preverjate učinkovitost na terenu.

Z našimi rešitvami za kontrolo kakovosti lahko stranke skenirajo skoraj vse in kjerkoli ter obravnavajo težave hitreje kot kadarkoli prej.

Vodilni evropski nizkocenovni letalski prevoznik easyJet ocenjuje, da so z uporabo programske opreme Geomagic Control X prihranili 80% časa pri oceni poškodb na letalih.

easyJet pri uporabi predvsem izpostavlja enostavnost uporabe, hiter potek dela in celovitost kot vodilne prednosti.

Geomagic Control X

Geomagic Control X, skupaj z modernimi 3D skenerji, kot so Shining 3D, poenostavlja proces merjenja. Tako lahko uporabniki izmerijo več kosov na več lokacijah, kar se odraža pri zmanjšanih ozkih grlih in stroških ter boljši kakovosti izdelkov.

3D inšpekcija vam lahko dvigne zaupanje v vaš proizvodni proces. Kontaktirajte nas v kolikor želite izvedeti več.

Pokličite nas na 01 3617 014 ali pišite na info@3way.si.

Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.