HP skenerji2019-08-13T16:49:54+01:00
HP

Briljantno zajemanje resničnosti.

Hewlett-Packard Company, po navadi skrajšano v HP, je korporacija za informacijsko tehnologijo s sedežem v Palo Altu, Kalifornija, ZDA. HP je največje tehnološko podjetje na svetu in deluje skoraj v vsaki državi.

HP je specializirano za razvoj in izdelavo računalniške, pomnilniške in mrežne strojne opreme, programske opreme in servisa. HP na veliko izdeluje osebne računalnike, strežnike, naprave za hranjenje podatkov, tiskalnike in druge proizvode za izdelavo slik.

V letu 2016 so z odkupom nemškega podjetja DAVID vstopili tudi na trg 3D skenerjev.
V ponudbi imajo 3D skenerje, ki delujejo s pomočjo strukturirane svetlobe.

Z njo je možno objekte 3D poskenirati in ustvariti 360 stopinjski 3D model z natančnostjo do 0,05mm.

HP 3D skener SLS Pro S3

3.275  2.695 €

Precizen. Fleksibilen. Ekonomičen.

Glavna izboljšava SLS-3 je nova Full-HD kamera, DHP-CAM-4-M, ki ima zmogljiv čip z visoko ločljivostjo in USB-3 vmesnikom, zato je možno skenirati polno resolucijo do 2 krat hitreje kot z SLS-2.

Nova generacija 3D skenerja je še izboljšala tehnologijo strukturirane svetlobe. Nikoli prej ni bilo enostavneje nastaviti 3D sistem skeniranja glede na zahtevnost in velikost skeniranega objekta.

Z enim klikom v programu HP SCAN se začne proces skeniranja in v nekaj sekundah se pojavi na zaslonu digitaliziran 3D model. Možno je tudi zajeti barve objekta, ki jih kasneje program sestavi in tako model postane še bolj realističen.

4.450 €  3.770 €

Precizen. Fleksibilen. Ekonomičen.

Nadgradite vaš HP SLS-3 v HP SLS-3 STEREO.

V preteklosti, sedanjosti in prihodnosti HP predstavlja najvišjo kakovost 3D skenerjev pri nepremagljivem razmerju med ceno in zmogljivostjo. Metoda strukturirane svetlobe se izvaja brez gibljivih delov, kar naredi HP 3D skener poceni in robusten.

3D model lahko izvozimo v standardne 3D formate kot so OBJ, STL in PLY, katere lahko potem obdelujemo v drugih aplikacijah.