Podjetje SHINING 3D je predstavilo najnovejši metrološki 3D skener EaScan II. 3D skener izpolnjuje vse zahteve 3D meritev po zelo privlačni ceni.

Prednosti EaScan II 3D skenerja

Enostavna uporaba in stabilnost

EaScan II je opremljen s tremi skenirnimi območji. Izstopa predvsem pri skeniranju velikih in težkih objektov, saj se zaradi enostavnega dizajna operator prosto premika okoli objekta. Z uporabo modre svetlobe je varen za oči in primeren za različna delovna okolja.

Visoka natančnost in zmogljivost

EaScan II prinaša odlično hitrost skeniranja in visoko natančnost podatkov. En sken traja manj od 5 sekund. Za 1 meter dolg objekt potrebuje približno 10 minut in obenem obdrži visoko kakovost skena.

EaScan II

Zmogljivo orodje za 3D meritve in analize po nizki ceni 

Z brezkontaktnim merjenjem je EaScan II zmogljivo orodje za merjenje in analize kompleksnih površin.

EaScan II stremi k pomoči podjetjem pri zmanjšanju stroškov in izboljšanju učinkovitosti. 3D skener podpira vzvratni inženiring, restavratorstvo in 3D meritve. EaScan II je na voljo potencialnim kupcem.

O SHINING 3D

Podjetje SHINING 3D je bilo ustanovljeno leta 2004 in je hitro postalo eno izmed vodilnih na področju 3D tehnologij. Pokriva področja 3D skeniranja, 3D printanja, 3D materialov, modeliranja in proizvodnih storitev. SHINING 3D je vodilni na mnogih področij vključno z obsegom prodaje, tehnologijami in podporo podjetjem. Podjetje SHINING 3D je pridobilo mednarodni vpliv v več kot 70-ih državah v Evropi, ZDA, Aziji in na Bližnjem vzhodu.