Skupaj s podjetjem Shining 3D, vodilnim na področju 3D digitalizacije že od ustanovitve leta 2004, vam lahko s ponosom predstavimo prvi brezžični metrološki 3D skener FreeScan X5+ & X7+.

Kot prvi brezžični laserski 3D skener, FreeScan X5+ & X7+ ponovno opredeljuje prenosljivost ročnih 3D skenerjev. S tem uporabnikom zagotavljamo povsem novo izkušnjo 3D skeniranja.

Wireless FreeScan X7

Uporabniki lahko sedaj uživajo v novi, inovativni tehnologiji in popolni svobodi 3D skeniranja. Zdaj ni več potrebe po uporabi kablov za povezovanje z računalnikom, s čimer je skeniranje velikih predmetov ali skeniranje v zahtevnih pogojih enostavnejše.

Brezžični FreeScan X5+ & X7+ vključujejo brezžično računsko enoto “AirMaster” z vgrajenim heterogenim več jedrnim SOC procesorjem. Ta omogoča hiter izračun podatkov o sliki, ki ga v popolnosti poganja le strojna oprema.

Brezžični FreeScan X5+ & X7+ prav tako podpira prikaz slike v realnem času na vašem pametnem telefonu ali tablici.

Wireless FreeScan X7

Brezžični FreeScan X5+ & X7+ zagotavlja tudi do 3 ure neprekinjenega delovanja in 12 ur pripravljenosti. Podprt je z vodilno tehnologijo, ki je zmožna opravljati zahtevne naloge v avtomobilski, vesoljski in letalski industriji ter orodjarstvu.

Za več informacij o 3D skenerju X7 kliknite TUKAJ ali stopite v stik z nami na info@3way.si. Nov sistem je že na voljo v prednaročilu, dobava pa se prične novembra 2018.