Shining 3D

Za več sijajnih idej

Shining 3D je vodilno visokotehnološko podjetje, specializirano za 3D-rešitev za digitalizacijo, 3D printanje in 3D skeniranje.

Integrirane rešitve pripomorejo znižati stroške razvoja in proizvodnje ter pospešijo razvojni cikel. Prav tako izboljšajo kakovost izdelka.

Ponujajo rešitve na področju FDM in SLS tehnologije, pospešeno pa tudi razvijajo SLA in SLM 3D printerje.

SHINING3D EP-P3850 SLS

Printajte funkcionalnejše in kakovostnejše objekte z SLS 3D printerjem.

Kontrolo kakovosti sprintanih objektov, lahko izvedete neposredno v stroju.

EP-P3850 je nylon 3D printer, ki uporablja tehnologijo SLS.

SLS tehnologija za delovanje uporablja laser in nylon v prahu.

Zalogovnik je snemljiv, kar poveča učinkovitost ter zmanjšuje čas nedelovanja stroja.

3D printer boste uporabljali v mnogih aplikacijah, kot so ulivanje, avtomobilska industrija in izdelava gospodinjskih aparatov. 3D printane objekte zaradi kakovosti površin lahko uporabite tudi pri razstavljanju in kreativnem prikazu.

PREBERI VEČ

Podjetje Shining 3D je bilo ustanovljeno leta 2004 z namenom zagotavljanja integriranih 3D rešitev. V njihov spekter produktov spadajajo vstopni modeli ter tudi industrijski Shining 3D printerji. Razvijajo pa tudi zelo natančne metrološke 3D skenerjev. Njihova natančnost sega vse do 0,005mm.

So tudi nosilci mnogih patentov:

– 64 inovatorskih

– 100 uporabnih

– 48 oblikovalnih

– 55 pravic za programsko opremo

Z več kot 10.000 strankami po svetu je Shining3D eno izmed vodilnih na svojem področju. Zaupajo mu tudi globalni velikani, Intel, Bosch, Mahle, Adidas, Panasonic, Renault, Volkswagen, Nissan, Lufthansa, itd.

Od ustanovitve družbe se držijo načela “ustvarjanja vrednosti” v skladu s smernicami nenehnega izboljševanja, uporabnosti in inovacij. Proizvodni procese urejajo strogi standardi ISO 9001 in ISO 14000. Večina produktov je tudi skladna s standardi CE, FDA, UL in FCC.