Shining 3D

Za več sijajnih idej

Shining 3D SLM – kovinski 3D printerji ponujajo mnogo različnih vrst uporabo. Visoka natančnost in hitrost 3D printanja zagotovljeni.

Shining 3D je vodilno visokotehnološko podjetje, specializirano za 3D-rešitev za digitalizacijo, 3D printanje in 3D skeniranje.

Integrirane rešitve pripomorejo znižati stroške razvoja in proizvodnje ter pospešijo razvojni cikel. Prav tako izboljšajo kakovost izdelka.

EP-M150 uporablja laser za taljenje kovine in s tem tvori kompleksne strukture.

Zaradi priročne velikosti je pravo orodje za nešteto industrij, vključno z medicino, dental, zlatarstvo in druge manjše kovinske aplikacije.

Sistem je odprt.

PREBERI VEČ

EP-M100T je majhen kovinski 3D printer, primeren za dental, zlatarstvo, orodjarstvo.

Idealen za laboratorijsko okolje. Sistem je odprt. 

S printerjem lahko upravljamo tudi s pametnim telefonom. Zaslon na dotik omogoča uporabniku enostavno upravljanje.

Unikatna pot skeniranja in nadzor kisika zagotavljata visoko kakovost.

Velikost printanja – 120 x 120 x 80 [mm].

PREBERI VEČ

EP-M250 kovinski 3D printer, primeren za letalsko in avtomobilsko industrijo, orodjarstvo, biomedicino, itd.

Sistem je odprt za materiale.

Stopnja izkoriščenosti materiala znaša več kot 90%. Zaradi tega je printer primeren predvsem za kovinske dele iz titanovih in nikljevih zlitin ter plemenitih kovinah.

Velikost printanja – 250 x 250 x 300 [mm].

PREBERI VEČ

Podjetje Shining 3D je bilo ustanovljeno leta 2004 z namenom zagotavljanja integriranih 3D rešitev. V njihov spekter produktov spadajajo vstopni modeli ter tudi industrijski (SLA, SLS, SLM) Shining 3D printerji. Razvijajo pa tudi zelo natančne metrološke 3D skenerjev. Njihova natančnost sega vse do 0,005mm.

So tudi nosilci mnogih patentov:

– 64 inovatorskih

– 100 uporabnih

– 48 oblikovalnih

– 55 pravic za programsko opremo

Z več kot 10.000 strankami po svetu je Shining3D eno izmed vodilnih na svojem področju. Zaupajo mu tudi globalni velikani, Intel, Bosch, Mahle, Adidas, Panasonic, Renault, Volkswagen, Nissan, Lufthansa, itd.

Od ustanovitve družbe se držijo načela “ustvarjanja vrednosti” v skladu s smernicami nenehnega izboljševanja, uporabnosti in inovacij. Proizvodni procese urejajo strogi standardi ISO 9001 in ISO 14000. Večina produktov je tudi skladna s standardi CE, FDA, UL in FCC.

Shining 3D SLM – kovinski 3D printerji ponujajo natančne in hitre 3D printe.