Kontaktirajte nas

Zakaj izbrati ravno 3WAY?

Ker ekipa podjetja 3WAY ne bo nikoli obupala, ne glede na to kako zahteven izziv nam podjetja zastavijo. S profesionalnim pristopom in dolgoletnimi izkušnjami smo našim strankam zmeraj na voljo.

Stranke prihajajo do nas s skicami ali že izdelanimi modeli in iščejo rešitve za izdelke, sklope, prototipe… V 3WAY nato ponudimo rešitve z zastopanimi programskimi paketi CAD/CAM/PLM in 3D skenerji ter 3D printerji. Vse opcije in rešitve v 3WAY konkretno preučimo in predstavimo. Stranka lahko sama izvaja projekte z našimi rešitvami in produkti, na željo pa lahko projekt prevzamemo tudi v 3WAY.

Ker podjetje deluje že od leta 1999 smo si v tem obdobju nabrali ogromno izkušenj in pridobili strokovno znanje, ki nam pomaga, da še tako zahteven projekt lahko rešimo z maksimalno kvaliteto. V vseh letih delovanja nam noben še tako zahteven projekt ni bil ovira ampak izziv, ki ga je možno rešiti. Zavedamo se, da je za uspešno delo potrebno stalno izobraževanje in naši strokovnjaki so vsako leto na izobraževanjih v tujini in tako stalno v kontaktu z novostmi in novimi tehnologijami. Vsa ta pridobljena znanja pa nam zelo pomagajo pri razvoju podjetja in nadalje posredovanjem znanj našim obstoječim strankam ali pa bodočim strankam.

Da smo pri svojem delu uspešni pa dokazuje preko 400 zadovoljnih strank, na kar smo zelo ponosni.

Direktor
Tomaž Vujasinovič

MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.