Kontaktirajte nas

Nova verzija hyperMILL 2011

Na tržišče prihaja nova različica hyperMILL 2011 64-bit. Z hyperMILL -om se lahko obdeluje tako preproste kot izjemno kompleksne oblike zaradi široke palete obdelovalnih strategij. Zaradi večjega nabora strategij je delo učinkovitejše in obdelovalni časi krajši. Poleg tega nova verzija omogoča več načinov avtomatskega programiranja kar posledično vpliva na zmanjševanje časovnih ciklov na stroju oz. optimizacijo delovnega procesa. Nova verzija hyperMILL 2011 64-bit se lahko uporablja tudi v slovenskem jeziku.64-bitna podpora

Z 64-bitno arhitekturo je novi hyperMILL še bolj zmogljiv in zanesljiv pri računanju procesa, predvsem pri izdelovanju programov za velike kose. 64-bitna podpora tako podpira tudi uporabo več jedrnih procesorjev.

Držala, vpetja

Držala so v seznamu opravil obravnavana kot ločeni elementi, zato se lahko vsako držalo dodeli k določenemu seznamu opravil. Rezultat tega je, da se vpetja preverja za kolizijo na začetku ali med računanjem obdelave strategije.

Definicija surovca

Sedaj lahko uporabimo zunanje CAD modele za definicijo surovca. Za surovec lahko prav tako uporabimo tudi površinski model, ki ga prikažemo v simulacijo z odstranjevanjem materiala. S posebno funkcijo lahko optimiziramo postavitev izbranega surovca glede na dejanski model.

Prikaz ostankov materiala

hyperMILL vključuje možnost avtomatske izdelave modela ostankov materiala za vsako opravilo. Ostanke označuje z različnimi barvami glede na področja ostankov. Tako uporabniki dobijo pregled koliko ostankov materiala je še ostalo in kje točno se nahajajo.

Urejanje poti orodja

Sedaj lahko zaradi grafičnega vmesnika hitro in enostavno optimiziramo poti orodja, ki so že izračunana. Obdelovalne poti lahko odrežemo s katerokoli 2D konturo, kar pomeni, da ni potrebno še enkrat računati celotne strategije.

Simlulacija stroja in obdelave

Po novem lahko simulacijo obdelave simuliramo znotraj CAD programa. Simulacija se izvaja za vse cikle in prav tako lahko enostavno in hitro preverjamo možnost kolizije.

Baza orodij

V bazo orodij lahko vnašamo tudi orodja za struženja. Tako lahko lažje in bolj učinkovito sestavljamo različna stružna orodja, kot smo navajeni iz orodij za frezanje.

hyperMAXX

Z optimizacijo zaznavanja ravnin hyperMAXX še dodatno skrajša čas obdelave, saj lahko sedaj določimo večji in manjši korak obdelave. Program najprej naredi večji korak in nato uporabi manjši korak tam, kjer je to potrebno.

Optimizacija delovnih poti

Z Z-level finishing in Complete finishing operacijami lahko sedaj izberemo novo funkcijo optimizacije poti tam, kjer se orodje ne dotika področja frezanja.

5x shape offset roughing in finishing

Z novo 5-osno strategijo lahko ukrivljene površine obdelujemo s konstantnim odmikom. Nova strategija omogoča enostavno programiranje kompleksnih geometrij kot so orodja v gumarski industriji ter kompleksnih oblikah z geometrijskimi elementi.

Transformacija

Novi hyperMILL sedaj vsebuje CAD orodje za programiranje cilindričnih in ukrivljenih površin. To uporabnikom omogoča transformirati opravila kot da bi imeli opravka z ravnimi površinami. Poti so projicirane na cilindrično ali ukrivljeno površino in program orodje avtomatsko poravna na ciljno površino.

hyperMILL API

API se uporablja za izdelavo aplikacij, ki kontrolirajo hyperMILL avtomatsko. Te aplikacije se enostavno integrirajo v obstoječe IT okolja. To lahko vključuje razvoj aplikacije, ki kontrolira celotni izdelavo NC programa na osnovi standardiziranih delovnih navadah podjetja.
hyperMILL API je močno orodje za podjetja, ki želijo intenzivno avtomatizirati svoje procese.

MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.