Kontaktirajte nas

5 generacija 3D tiskalnikov MakerBot

PODJETJE MAKERBOT PONOSNO PREDSTAVLJA NOVO GENERACIJO 3D TISKALNIKOV REPLICATOR, REPLICATOR MINI IN REPLICATOR Z18
Pred kratkim je Ameriško podjetje MakerBot predstavilo peto generacijo 3D tiskalnikov s katerim so še razširili spekter uporabnikov, saj lahko sedaj tiskamo modele velike tudi do 45cm. Nove generacije imajo predelan podajalni mehanizem imenovan Smart Extruder ter imajo vgrajeno kamero za zajemanje trenutne slike tiskanja. Vsi so povezljivi preko USB, ethernet in WiFi.5 generacija MakerBot 3D tiskalnikovNajmanjši med njimi je Replicator Mini, ki je tudi najcenejši in najbolj enostaven za uporabo, saj modele tiskamo direktno preko skupnosti Thingverse in na tiskalniku samo pritisnemo gumb za tiskanje. Primeren je za modele velikosti 10,0 cm x 10,0 cm x 12,5 cm (dolžina/širina/višina).

MakerBot Replicator MiniDrugi po velikosti je Replicator Desktop 3D Printer, ki ima za 11% večjo delovno površino kot Replicator 2 in omogoča tiskanje modelov do velikosti 25,5 cm x 19,9 cm x 15,0 cm (dolžina/širina/višina).MakerBot ReplicatorNajvečji 3D tiskalnik pete generacije pa je Replicator Z18, ki lahko tiska modele velikosti 30,5 cm x 30,5 cm x 45,7 cm (dolžina/širina/višina) in je tako primeren tudi za podjetja, ki imajo potrebo po večjih modelih.MakerBot Replicator Z18MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.