Kontaktirajte nas

Nova verzija hyperMILL 2013

»Poleg velikega obsega optimizacije za popolnoma novo hyperCAD®-S CAD jedro, verzija 2013 izstopa zaradi dejstva, da smo prvič uspeli doseči popolno sinergijo med CAM in CAD.«
Dr. Josef Koch, CTO v OPEN MIND Technologies AG

Izšla je nova verzija hyperMILL® 2013, ki ima kar nekaj novosti in izboljšav. Razvoj CAM/CAD paketa je bil skrbno načrtovan z upoštevanjem novejših metod CAM obdelav in želja uporabnikov. Tako paket ponuja večjo učinkovitost in hitrejše delo na stroju.

Kaj je novega v verziji 2013?
Nova verzija hyperMILL® 2013 vsebuje veliko optimizacij in veliko izjemnih funkcij, ki omogočajo izboljšan in bolj učinkovit delovni proces.

hyperMAXX® za 2D pocket milling
Dinamično prilagajanje hitrosti hyperMAXX® (visoko hitrostno rezanje) zmanjšuje frezalne čase, povečuje življenjsko dobo orodja in podaljšuje čas stroja. hyperMAXX® je popolnoma integriran v hyperMILL® in se lahko uporabi kot optimizacijska strategija pri 2D, 3D in 5-osni grobih obdelavah.

 

  • Življenjska doba orodja se lahko potroji
  • Konstanta obremenitev na orodje in stroj
  • Obdelovalne operacije so vedno s plezalnim frezanjem
  • Ni ostrih robov ali nenadnih sprememb v smeri frezanja
  • Ni potrebno prilagajati post-procesorja

Prednost: Občutno povečanje življenjske dobe orodja in dramatično zmanjšanje obdelovalnega časa.

Nov cikel »Rib Machining« V sodelovanju z največjim nemškim avtomobilskim proizvajalcem je OPEN MIND razvil nov cikel »Rib Machining« za programiranje negativnih oblik reber. Ta cikel avtomatsko zazna reže, ki jih je potrebno obdelati. Strma področja in tla so obdelana vsaka zase. Prav tako je v cikel integrirano žepno frezanje in izogibanje kolizijam. Sistem izbere ustrezno grobo strategijo glede na situacijo geometrije. Strategija podpira tudi konusno in konično ojačana orodja.

Prednost: Enostavno programiranje negativnih oblik reber, skrajšanje časa obdelave in večja kvaliteta obdelave.

Shape offset finishing

Sodčkasta orodja (Barrel cutter), ki omogočajo večja vstope (infeed) so z verzijo 2013 podprta v hyperMILL®.
Prednost: Krajši časi obdelave in optimizirana kvaliteta površine

Novo spiralno gibanje omogoča konstante, neprekinjene vstope.

Prednost: Boljša kvaliteta površine

Modul za gumarsko industrijo

Gumarski modul omogoča uporabniku enostavno programiranje gumarskih projektov. Specialni iskalnik in uporabniški vmesnik je bil razvit za izdelavo in urejanje definicije gume. Te definicije lahko dosežejo visok nivo kompleksnosti in predstavljajo več variant. Inteligentne avtomatske funkcije olajšajo hitro programiranje individualnih delov ali delov, ki so kombinirani v parih. Avtomatsko segmentiranje programa nam omogoča rezanje, sortiranje in povezavo poti orodja s kontrolo kolizije. Možna je avtomatska izdelava površinskih geometrij po segmentih, ki so odrezani glede na segmentne delilnike. Številne specifične 5 osne strategije omogočajo maksimalno učinkovitost pri obdelavi gumarskih orodij.

Prednost: Enostaven uporabniški vmesnik; hitra izdelava definicije gume; ekstremno enostavno programiranje individualnih delov; optimizirani in varni segmentni programi; občutno zmanjšanje časa programiranja in obdelave.

hyperCAD®-S »Geometric Engine« - CAD inovacija za CAM
Prvi modul*, »Geometric Engine« je bil pripravljen za novo verzijo hyperMILL® 2013. Podjetje OPEN MIND je z veliko pozornostjo razvijalo novi CAD sistem, ki bi CAD funkcije približal specifičnim potrebam CAM programiranja. hyperCAD®-S je samo en primer: specialno razvit CAD sistem dopolnjuje področje funkcij, ki so na voljo. Učinkovitost je povečana na več točkah in na splošno nova verzija podvaja uporabnost.
Podjetje OPEN MIND, znano kot pionir v 5 osnih CAM obdelavah, so zavzeli nov in drugačen pristop s hyperCAD®-S, saj želijo dostaviti najboljši možni produkt za svoje stranke. Inovativni in prosto definirani filtri, poenostavijo pripravo kompleksnih modelnih struktur za CAM programiranje.

Prednost: učinkovito delo za CAM programiranje

MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.