Kontaktirajte nas

Nova verzija hyperMILL 2012

Najmodernejša in napredna tehnologija

Podjetja se srečujejo z izzivi vsak dan. Prav tako se z izzivi srečuje napredni CAM sistem, ki mora zagotoviti najvišje zahteve v industriji.
Toda kako lahko to CAM sistem doseže? Z razvijanjem novega in optimizacijo starega sistema s ciljem poenostavitve kompleksnih nalog in pridobitev boljših rezultatov obdelave.
Z novimi funkcijami za že znane strategije, hyperMILL® 2012 vstopa še globlje v optimizacijo industrijskega procesa za doseganje neizkoriščenega potenciala v proizvodnji in izdelati proces še bolj učinkovit kot do sedaj. To pomeni zmanjševanje programskega in industrijskega časa in s tem tudi konstantno izboljševanje kvalitete površine.

Zato so bile razvite nove in optimizirane tehnologije, ki jih vsebuje novi hyperMILL® 2012 in nekaj od teh je opisano spodaj:

 

Prilagojen žep: Optimizirana obdelava žepov

Optimizacija je odvisna od velikosti med orodjem in žepom, v primeru da se lahko pravokotni žepi očistijo bolj učinkovito s spiralno obdelavo ali obdelavo, ki poteka vzporedno s konturo. Dodana je kontrola podajalne hitrosti za odpiralni rez, vogalne pomike in optimizacija pomikov čiščenja je zaznamovana s konstantnim kotom kontakta, ki se navadno pojavi pri dolgih in ravnih poteh.

 

Povezava opravil: Zmanjševanje hitrih in odvečnih pomikov

Povezava opravil se lahko sedaj uporabi pri 2D obdelavah za zmanjševanje hitrih pomikov in odvečnih gibov. Vse obdelave z enakim orodjem se lahko združijo v en korak opravila – združimo lahko tako konturno frezanje in vrtalne strategije. Če opravila vsebujejo transformacije bodo te razširjene v individualne NC bloke in potem preverjene na kolizijo.

 

3D ISO obdelava: Konična orodja

Sedaj je možno, da pri 3D ISO obdelavi prvič uporabimo konična orodja. Kompletno orodje je preverjeno proti koliziji glede na model in se s tem zagotovi visoko zanesljivost procesa. Večja stabilnost koničnih orodjih pomeni, da so vibracije orodja manjše, življenjska doba orodja je povečana in kvaliteta površine izboljšana.

 

3D grobo frezanje: Vmesni koraki

hyperMILL® 2012 razširja 3D grobo frezanje, ki vključuje vmesne korake podobnim kot v hyperMAXX®. To omogoča ravnim pomikom in stenam pod kotom lažjo obdelavo. Vmesni koraki se začnejo z velikimi aksialnimi pomiki in odstranjevanje materiala se začne od spodaj proti vrhu. To odstrani odvečne korake in omogoča optimizacijo poti in časa obdelave.

 

Paket 5-osne obdelave turbin: Funkcija razdelitve žepa

Nova funkcija pomeni, da je sedaj možno frezati tako levi kot desni del delilne lopatice pri grobem frezanju. Zaradi tega se lahko sedaj kadarkoli uporabi najdaljše možno orodje posledično pa se zmanjša čas obdelave.

 

Struženje: Poševno graviranje in lomljena stružna orodja

Z novo verzijo je možno pri struženju uporabiti graviranje pod kotom. Sedaj tudi lahko uporabljamo lomljena stružna orodja, zato se je tudi baza orodij razširila, ki vključujejo oz. podpirajo izdelavo za takšne tipe orodij.

 

NC SIMUL: Razširjena simulacija

hyperMILL® 2012 ponuja direktno integracijo NCSIMUL, zelo dobro poznanega programa za simulacijo, testiranje, optimizacijo NC kode. NCSIMUL prav tako prikazuje funkcije hyperMILL – millTURN® načinu.Nova verzija hyperMILL® 2012 lahko dela samostojno ali pa se integrira v ThinkDesign (2009.3, 2011.1), Inventor (2010, 2011, 2012, 2013) in SolidWorks (2010, 2011, 2012).

MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.