Kontaktirajte nas

Servisni paket za ThinkDesign 2011.1

V začetku marca je podjetje Think3 Italija izdalo prvi servisni popravek za ThinkDesign 2011.1, ki je izšla pred koncem lanskega leta. Rezultati so vidni na različnih področjih od popravljanja različnih hroščev do izboljšanja zmogljivosti samega programa, ki je sedaj bolj stabilen in zanesljiv za zagotavljanje učinkovitosti vseh novosti, ki so bile predstavljene v prejšnjih verzijah. Potrebno je poudariti napredek pri sami konstrukciji programa, saj se pripravlja kompatibilnost z obstoječmi hardverskimi platformami in operaciskimi sistemi, kar pomeni večji korak k prihajajoči 64-bitni verziji.

ThinkDesign Suite s tem še vedno omogoča uporabnikom kompletno konstrukcijsko okolje, ki se sestavlja iz designa in konstruiranja, do orodij za samo izdelavo kalupov. Z močnim 2d orodij, telesnim in površinskim modeliranje in unikatnimi novostmi GSM, ISM in SD, ponuja ThinkDesign Suite 2011 dobre razloge za namestitev te verzije.

Za več informacij nas kontaktirajte.

MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.