Kontaktirajte nas

Power DOC

Power DOC je inovativna rešitev za pregledovanje, urejanje in ogledovanje dokumentov, ki jih DPT-think3 brezplačno omogoča vsem uporabnikom, ki imajo aktivno vzdrževanje za ThinkDesign. Z vzpostavljeno internet povezavo tako lahko vse dokumente v oblaku pregledujemo, shranjujemo, projektno vodimo kjerkoli doma ali po svetu.

Power DOC vsebuje nekoliko bolj omejena orodja kakor njegov »večji brat« Power PLM in nam omogoča vse koristi aplikacije v oblaku (Cloud):

  • Odpiranje podatkovnega prostora podjetja, kamor se shranjuje in ureja od MS Office dokumentov pa do kompleksnih CAD datotek.
  • Priprava katalogov in varno shranjevanje dokumentov.
  • Ogledovanje dokumentov z ostalimi uporabniki aplikacije, ki imajo dostop do prostora.
  • Organizacija dokumentov v »Projekte«.
  • Pregled nad dokumenti in njihovo zgodovino, popravki, verzijami.
  • Odpiranje in pregled na spletu vseh vrst datotek različnih CAD programov (stp, iges, ThinkDesign, CATIA, NX, ...)

Ostale pomembne Power DOC funkcije:

TEKSTOVNO ISKANJE, ki je različno od klasičnih iskalnikov in bazira na meta podatkih oz. na lastnostih kosa, ki so zapisane v bazi podatkov (številka kosa, opis,...). S Power DOC aplikacijo je možno iskati preko vseh besed in informacij, ki so zapisani v bazi podatkov in so shranjeni tudi v dokumentih (CAD in MS Office datoteke).

Power DOC - tekstovno iskanje

NAPREDNO ISKANJE omogoča uporabnikom iskanje z logičnimi povezavami kot so AND, OR, NOT s katerimi dobite še bolj natančne rezultate.

MS OFFICE PREGLEDOVALNIK, vam omogoča pregled vseh MS Office dokumentov (Word, Excel,..), slik, video posnetkov, pdf, ipd., ki so shranjeni v arhivih in ni potrebno odpirati izvorne programe.

CAD PREGLEDOVALNIK omogoča hiter pregled in dostop do vseh CAD podatkov, ki so shranjeni v arhivu brez dodatne namestitve na PC. Eksplozijski pogledi in prerezi, urejanje kosov ter orodja za merjenje omogočajo analizo tudi pri bolj kompleksnih CAD sestavih, pri tem pa ni potrebno imeti dostop do izvorne datoteke. Še več, ta funkcija omogoča ogledovanje CAD modelov in risb z zunanjimi sodelavci.

Power DOC - CAD pregledovalnik

CAD INTEGRACIJE: Power DOC je polno integriran v ThinkDesign; tako CAD podatki kot tudi struktura dokumenta se lahko prenese in shrani v Power DOC in so dinamično posodobljeni, ko se model/risbe spremenijo. Tako so te datoteke dostopne vsem, ki imajo dostop in preko pregledovalnika lahko sodelujejo pri analizi tudi brez nameščenega ThninkDesign-a.

Power DOC - CAD integracija

MS OFFICE INTEGRACIJA: Power DOC je prav tako polno integriran z MS OFFICE programi, kot so Word, Excel, Outlook. Lahko se izdelajo novi dokumenti, ki jih lahko shranimo v svoj prostor.

VODENJE PROJEKTOV: aplikacija omogoča organizacijo in urejanje vseh dokumentov glede na specifični projekt ali naročilo.

PRILJUBLJENI: funkcija nam omogoča, da shranimo naše podatke v virtualne mape, ki so dinamično posodobljene. Power DOC zagotavlja organiziran sistem, ki je hiter, praktičen in inovativen. Vse bazira na virtualnih mapah, ki lahko vsebujejo vse shranjene dokumente v sistemu.

ŽIVLJENJSKI CIKEL PROJEKTA omogoča organizacijo informacij projekta, tako da lahko vsi, ki so vključeni v dokument, dostopajo in preverijo napredek, odobrijo zahtevo ali pa zavrnejo popravke. Tako so vse informacije, ki se tičejo življenjskega cikla projekta pod kontrolo.

Če želite preizkusiti Power DOC, napredno brezplačno oblačno rešitev DPT-think3, nas kontaktirajte na info@3way.si.

 

Ekipa 3WAY

MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.