Kontaktirajte nas

Simpozij v Zagrebu

Dne 10.03.2011 se je v hotelu Antunović v Zagrebu odvijal simpozij o avtomatizaciji v orodjarstvu. Predstavila so se podjetja, ki so pokazala najnovejše rešitve in metode dela tako strojnega kot programskega dela. Nazorno so bili prikazani cilji posameznega podjetja, ki so bila enaka skupnemu, da je uporabnik z rešitvami hitrejši in boljši pri svojem delu, kar je ključ do uspeha podjetja.

Prestavitev podjetij na simpoziju o avtomatizaciji:

Podjetje HERMLE, ki ga zastopa podjetje SIMING izdeluje visoko učinkovite in inovativne obdelovalne centre, ki dosegajo vodilno pozicijo na nacionalni in mednarodni ravni. Stroji so zelo kvalitetni za izdelavo orodij raznih oblik, kot tudi za serijsko proizvodnjo. So zanesljivi, imajo visoko natančnost in ponovljivost ter kvalitetno končno izdelavo. Uporabljajo se v medicinski, optični, letalski in avtomobilski industriji.

Podjetje OPEN MIND, ki ga zastopa podjetje 3WAY je že vrsto let v samem vrhu najhitreje rastočih CAD/CAM podjetij. Z razvojem hyperMILL-a je podjetje OPEN MIND postavilo nove mejnike pri CAM 2D, 3D, HSC, do 5 osnih obdelav, ki so za uporabnika enostavne in hkrati izjemno učinkovite, če pri tem štejemo za učinkovitost hitrost obdelave tako na PC-ju kot na stroju. Zaradi zahtev po vse večji hitrosti in da se pri tem obdrži maksimalna kvaliteta se v razvoju pripravljajo stalne izboljšave in dopolnitve programov. Pri tem pa je pomembna tudi vrhunska pomoč uporabnikom.

Sistem omogoča povečevanje hitrosti s posebnim paletnim sistemom in računalniškim programom za upravljanje. To pa pomeni velik prihranka časa.

Pokolm orodje omogoča zmanjševanje stroškov zaradi obrabe orodja in povečanje fleksibilnosti dela.

Predstavitev je bila namenjena orodjarjem in ostalim interesentom, ki so si poleg splošne predstavitve tudi ogledali primer uporabe avtomatizacije v podjetju TEH-CUT. Povezavo 5 osnega Hermle stroja s 3R sistemom z uporabo 5 osnega programskega paketa hyperMILL in uporabo orodja Pokolm. Kompletna rešitev ponuja izjemno povečanje hitrost izdelave kosov in pri tem doseganje vrhunske kakovosti izdelkov.Vsi sistemi tako samostojno kot v povezavi med seboj omogočajo uporabnikom skrajševanje delovnih postopkov. Prihranki časa so z postavljenim sistemom možne tudi do 50%.

MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.