Kontaktirajte nas

3D Skener David SLS-3

PRECIZEN
FLEKSIBILEN
EKONIMIČEN

3D Skener David SLS-3

O skenerju

Glavna izboljšava HP 3D SLS Pro S3 je nova Full-HD kamera, HP-CAM-4-M, ki ima zmogljiv čip z visoko ločljivostjo in USB-3 vmesnikom, zato je možno skenirati polno resolucijo do 2 krat hitreje kot z SLS-2.

Nova generacija 3D skenerja je še izboljšala tehnologijo strukturirane svetlobe. Nikoli prej ni bilo enostavneje nastaviti 3D sistem skeniranja glede na zahtevnost in velikost skeniranega objekta.

Skener je mobilen in ga lahko enostavno postavimo pred površino skeniranja. Z enim klikom v programu HP se začne proces skeniranja in v nekaj sekundah se pojavi na zaslonu digitaliziran 3D model. Možno je tudi zajeti barve objekta, ki jih kasneje program sestavi in tako model postane še bolj realističen.

Odlična vrednost glede na ceno

V preteklosti, sedanjosti in prihodnosti HP predstavlja najvišjo kakovost 3D skenerjev pri nepremagljivem razmerju med ceno in zmogljivostjo. Metoda strukturirane svetlobe se izvaja brez gibljivih delov, kar naredi skener poceni in robusten.

3D model lahko izvozimo v standardne 3D formate kot so OBJ, STL in PLY, katere lahko potem obdelujemo v drugih aplikacijah.

Specifikacije

Velikost skeniranja: 60 – 500 mm
Natančnost: do 0,05% velikosti skeniranega modela (do 0,05 mm)
Čas skeniranja: 2 sekundi na sken (oz. do 10 sekund, odvisno od nastavitev in hitrosti računalnika)
Gostota mreže: Do 2,300,000 točk na sken
Izvozni formati: OBJ, STL, PLY

Vsebina paketa

Industrijska kamera z kvalitetnimi lečami
Video projektor z specialnimi lečami za velikim razponom fokusa, vključen daljinec
USB ključ z naloženimi HP PRO programom
Drsni nosilec (aluminij)
Drsnik za kamero
Kvaliteten trinožno stojalo
Kalibracijski paneli
Navodila za uporabo
Vsi potrebni kabli in adapterji

GALERIJA

3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2 3D Skener David SLS-2
MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.