Kontaktirajte nas

thinkline Solution ELEKTRODE

KO MODELIRANJE
ELEKTROD POSTANE
ENOSTAVNO

thinkline Solution ELEKTRODE

O PROGRAMU

Podjetje thinkLine ima že več kot 10 letne izkušnje pri razvoju CAD CAM PDM rešitev osnovanih na zelo močnem jedru tehnologije think3. Ta unikatna tehnologija omogoča razvoj integriranih orodij in programskih rešitev za pospešitev, racionalizacijo ter povečanje zmogljivosti dizajna in procesa izdelave.

Produkt TL Elektrode je vodilni program za izdelavo elekrod, ki pomaga uporabniku izboljšati proces izdelave elektrod. Program vsebuje kombinacijo teles in površin z odličnim uporabniškim vmesnikom z enako bazo CAD in CAM. S programom uporabnik pospeši in avtomatizira izdelavo elektrod, upravlja s podatki elektrod in izdeluje vso potrebno 2D dokumentacijo.

TL Elektrode programski paket je lahko integriran v ThinkDesign ali pa deluje samostojno. Program omogoča avtomatsko izdelavo elektrod in avtomatsko izdelavo 2D dokumentacije z izpisom x,y,z koordinat glede na koordinatni sistem. Z aktiviranjem programa se nam odpre mapa s projektom o elektrodah. Izberemo koordinatni sistem in odpiramo mape, ki nas vodijo skozi izdelovanje elektrod.

DIGITALNE BROŠURE

Elektrode


Poglej kot PDF
Prenesi kot PDF

AVTOMATSKO RAČUNANJE VELIKOSTI ELEKTRODE

Program ima avtomatiziran sistem računanja velikosti elektrod. Surovec elektrode lahko izbere iz knjižnice standardnih mer ali pa določimo samodejno prilagajanje velikosti glede na površine erodiranja.
Program že vsebuje standardna držala različnih proizvajalcev Erowa, Hirschmann, System 3R, lahko pa dodamo tudi svoja držala.

Držalo Erowa Držalo Erowa Držalo Hirschmann Držalo Hirschmann Držalo System 3R Držalo po meri uporabnika

RAZLIČNI NAČINI MODELIRANJA

Površine erodiranja lahko izbiramo na podlagi prepoznavanja površin, samodejnega določanja površin ali pa preko kontur, ki jih narišemo. Prav tako lahko sami izdelamo surovec elektrode in ga odrežemo od modela.

Avtomatsko prepoznavanje Izdelana elektroda Določitev meje Izdelana elektroda

IZDELAVA ELEKTROD Z REBRI

Ukaz za izdelavo reber pride še posebaj prav takrat, ko imamo veliko reber. Program na podlagi ravnih površin avtomatsko podaljša površine čez model in izračuna optimalno velikost surovca elektrode.

Izdelava reber Predogled elektrode Končna elektroda

IZDELAVA 2D DOKUMENTACIJE

Avtomatska izdelava 2D dokumentacije za eno ali več elektrod skupaj nam omogoča hitrejšo in kvalitetnejšo izdelavo dokumentacije, saj enostavno izberemo elektrode, ki jih želimo imeti v dokumentaciji.
Izpis pozicij lahko vnesemo tudi v excel tabelo, html ali tekstovno datoteko.

Izbira elektrod Pripadajoča 2D risba 2D dokumentacija

IZDELAVA NC KODE ZA EROZIJO

Program lahko generira tudi NC kodo za OPS-Ingersoll Multiprog, AGIE, Charmilles, SODICK, kar pomeni, da ne potrebujemo več ročnega prepisovanja pozicij, ampak samo pošljemo narejen program na stroj, kamor se prenesejo tudi vsi potrebni parametri za erozijo. To so osnovni podatki elektrode, začetna pozicija, material tehnologije in ostale informacije, ki jih določimo med modliranjem elektrode.

Pregled elektrod Pregled parametrov Pregled položaja NC koda
MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.