Kontaktirajte nas

FreeForm

PROSTO
OBLIKOVANJE


FreeForm

O programu

Podjetje Sensable je bilo ustanovljeno leta 1993 in je od takrat vodilni razvijalec rešitev in tehnologije s pomočjo dotika, ki uporabnikom ne omogoča samo, da vidi in sliši obliko temveč tudi, da jo čuti. S pomočjo posebne ročke Haptic device uporabnik čuti in oblikuje izdelek. Sensable haptic tehnologija se uporablja od simulacij operacij, zobnih implatantov, modeliranja igrač in obutve. Uporablja se tudi na različnih robotskih področjih.

3D program FreeForm Modeling je unikatna dotikalna rešitev za hitro 3D modeliranje kompleksnih, visoko detajlnih in organskih oblik, ki jih z drugimi CAD programi zelo težko dosežemo. Nudi nam hitro in stroškovno učinkovito pot za dizajnerje in modelarje, ki izdelajo originalne modele oz. popravljajo skenirane podatke. Sistem vsebuje celovit set modeliranja in natančnih orodij, kontrolo dimenzij in vstavitev poligonskih podatkov za referenco in modelirnaje.

Digitalni brošuri

Tipi ročk - Haptic devices

Ročke nam omogočajo pravo tri-dimenzionalno navigacijo in vračanje dotikov, ko se dotaknemo modela v programu.
Za prosto oblikovanje je na voljo več tipov ročk in sicer Geomagic Touch, Geomagic TouchX ter več ročk tipa Geomagic Phantom Premium, ki imajo delovno območje vse do pol metra.

Geomagic Touch Geomagic TouchX

Nepremenljiva kreativnost

Geomagic Freeform omogoča vso fleksibilnost, ki si jo želi dizajner, še posebaj pri ustvarjanju igrač, miniatur in figur. Zato se svetovno znana podjetja zanašajo na Freeform in izdelujejo zmagovalne oblike v rekordnem času.

Čevljarska industrija

V sodobni čevljarski industriji je še kako pomembna hitrost izdelave posameznega modela, zato je program kot nalašč primeren za hitro izdelavo raznih prototipov.

Superga Superga Superga Converse superga

Uporaba v dentalni medicini

Program je nepogrešljiv tudi v medicini, saj lahko na enostaven način izdelamo zobno protezo, mostiček ali nov zob na podlagi skeniranega modela in s tem dobimo virtualno predstavo bodočega izdelka.

Zobna tehnika Zobna tehnika Zobna tehnika Zobna tehnika
MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.