Kontaktirajte nas

Liquid Crytal HR

Liquid Crytal HR

IZDELUJTE VISOKO LOČLJIVOSTNE OBJEKTE Z NOVIM LIQUID CRYSTAL HI-RES

Osnova printerja Liquid Crystal je patent tehnologije Daylight Polymer Printing. S kombinacijo visoke resolucije LCD zaslona in naše specialne formule za polimer, lahko oblikovalci, inženirji in umetniki izdelujejo velike volumne za delček cene drugih 3D printerjev.

ZASLON Z TEKOČIMI KRISTALI (LCD)

Za printer je bistvenega pomena nemodificiran LCD panel, ki se uporablja za izdelavo modelov. 9.7" zaslon ponuja 2K ločljivost z velikostjo pike 97 mikronov v XY smeri kar omogoča dobro natančnost in detajle.

Liquid Crytal HR

TRDNA IN MOČNA KONSTRUKCIJA

V HR printerju je posodobljena enota, katero ni potrebno vzdrževati. Enota omogoča povečano natančnost preko višine modela in ponuja večjo zanesljivost pri printanju velikih, trdnih ter majhnih kompliciranih detajlov.

Liquid Crytal HR

MOČ PRINTFLOW3D

Printflow3D je naša nova programska oprema zasnovana tako, da je printanje enostavno in hitro. Datoteke lahko pošljete preko WI-FI iz vašega namizja ali pa jih vstavite direktno preko USB v enoto z zaslonom na dotik. 7" zaslon na dotik omogoča hitro in dobro kontrolo nad printerjem.

Liquid Crytal HR

DOSTOPNI DAYLIGHT RESINI

Naši najnovejši daylight materiali ponujajo širok nabor trdote, upogljivosti in barv. Vse to omogoča vsestranskost in svobodo odločanja pri izbiri uporabe. Vse resini se lahko umivajo v vodi zato ni potrebno naknadna alkoholna obdelava.

Liquid Crytal HR

NOV IN VEČJI SISTEM POSODE

Prenovljeno posodo za material lahko sedaj lažje očistimo, poleg tega je tudi bolj obstojna. Povečana napetost filma omogoča manjše odmikanje mize, medtem ko ohranja dobro hitrost gibanja. V celoti to omogoča bolj učinkovito gibanje delovne mize.

Liquid Crytal HR

Tehnične specifikacije

Tehnologija Daylight polimer printing
Dimenzije 38 x 35 x 57 cm
Teža 15kg
Napajanje 100 – 240 V
LCD lastnosti 9.7" (2048x1536 px)
Povezljivost USB, WI-FI, Ethernet
Nadzor printerja Interaktivni 7" zaslon na dotik z gumbom
Kompatibilni resini Photocetric Daylight resins
Sistem polnjenja resina Ročno
Velikost printanja 196 x 147 x 230 mm
Debelina sloja 25, 50, 100 mikronov
Gostota pik XY 97 mikronov
Hitrost printanja pri 100 mikronih 18-25 s na sloj ali 2-1.44 cm/h
MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.