Kontaktirajte nas

LIQUID CRYSTAL 10

LIQUID CRYSTAL 10

IZDELUJTE VELIKE OBJEKTE Z VISOKO LOČLJIVOSTJO ZA DELČEK STROŠKA DRUGIH 3D PRINTERJEV

Liquid Crystal 10' je idealen 3D printer za navdušence ali začetnike 3D printanja. Ponuja dobro kvaliteto printanja, dostopno tehnologijo združeno z nizkimi delovnimi stroški in enostavno uporabo.

Osnova printerja Liquid Crystal je patent tehnologije Daylight Polymer Printing. Z kombinacijo visoke resolucije LCD zaslona in naše specialne formule za polimer, lahko oblikovalci, inženirji in umetniki izdelujejo velike volumne za delček cene drugih 3D printerjev.

ZASLON Z TEKOČIMI KRISTALI (LCD)

Za printer je bistvenega pomena nemodificiran LCD panel, ki se uporablja za izdelavo modelov. 10' zaslon ponuja velikost pike 220 mikronov v XY smeri kar omogoča dobro natančnost in detajle.

LIQUID CRYSTAL 10

ENOSTAVEN STROJ

Printer je enostaven in lahek za uporabo, z samo eno premikajočo komponento in brez kompleksnih kalibracij. Vse kar je potrebno je enostavna procedura delovne mize v osnovni položaj.

LIQUID CRYSTAL 10

MOČ PRINTFLOW3D

Printflow3D je naša nova programska oprema zasnovana tako, da je printanje enostavno in hitro. Lahko pošljete datoteke preko WI-FI iz vašega namizja ali pa jih vstavite direktno preko USB v enoto z zaslonom na dotik. 7' zaslon na dotik omogoča hitro in dobro kontrolo nad printerjem.

(WI-FI modul ni vključen v printer. Lahko ga kupite posebej preko naše trgovine.)

LIQUID CRYSTAL 10

DOSTOPNI DAYLIGHT RESINI

Naši najnovejši daylight materiali ponujajo širok nabor trdote, upogljivosti in barv. Vse to omogoča vsestranskost in svobodo odločanja pri izbiri uporabe. Vse resini se lahko umivajo v vodi zato ni potrebno naknadna alkoholna obdelava.

LIQUID CRYSTAL 10

Tehnične specifikacije

Tehnologija Daylight polimer printing
Dimenzije 30 x 25 x 40 cm
Teža 8kg
Napajanje 100 – 240 V
LCD lastnosti 10' (1024x600 px)
Povezljivost USB, HDMI (WIFI opcijsko)
Nadzor printerja Kontrolni gumb
Kompatibilni resini Photocetric Daylight resins
Sistem polnjenja resina Ročno
Velikost printanja 200 x 100 x 200 mm
Debelina sloja 50, 100 mikronov
Gostota pik XY 220 mikronov
Hitrost printanja pri 100 mikronih 18-25 s na sloj ali 2-1.44 cm/h
MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.