Kontaktirajte nas

3WAY DLP JEWELLERY 3D printer

NAJHITREJŠI,
ZANESLJIV,
PROFESIONALEN

3WAY DLP Jewellery 3D printer

3D printer 3WAY DLP Jewellery uporablja najnovejšo tehnologijo DLP imenovano WARP, ki je bila razvita v sodelovanju s podjetjem BlueCat. WARP tehnologija omogoča optimiziran proces printanja, tako da je osvetlitev za posamezen sloj zmanjšana na samo nekaj stotink sekunde.

Zaradi WARP tehnologije je hitrost printanja za model z materialom RW-16 povečana iz 10mm/h na 100 mm/h. Izboljšan in optimiziran je tudi sam proces in potek printanja.

3WAY DLP Jewellery 3D printer


3D printer 3WAY DLP Jewellery je najhitrejši 3D printer namenjen zlatarski industriji. WARP tehnologija zagotavlja visoko hitrost in maksimalno natančnost in je tako najzmogljivejši 3D printer svoje vrste in najboljše orodje namenjeno za ulivanje modelov. Printer uporablja materiale, ki se enostavno ulivajo in zagotavljajo zelo visoko raven natančnosti modela.


3WAY DLP Jewellery 3D printer

Integriran FULL HD projektor osvetli material za tiskanje (smola) z UV-žarki, ki odtisne sliko predmeta na njej. Ko je smola enkrat tako osvetljena se nemudoma strdi. Proces se tako ponavlja v navpični osi plast za plastjo, dokler model ni v celoti izdelan.

Programska oprema za upravljanje printerja je že priložena. Omogoča izdelavo potrebnih opor. Tako pripravljen model se pošlje direktno na printer kar preko interneta ali USB ključa. Prav tako je omogočen popoln nadzor printanja na daljavo (preko interneta).

Tehnične lastnosti printerja

* Kompatibilen tudi z ostalimi DLP materiali pri normalni hitrosti.
Površina printanja 60 x 100 x 100 mm
Hitrost printanja 100 mm/h
Natančnost v XY 50 mikronov
Natančnost v Z 5 – 100 mikronov
Kompatibilen material RW-16W castable *
Povezave WiFi, USB, LAN
Resolucija projektorja UV FULL HD 1.920x1.080
Velikost printerja 65 x 28 x 40 cm
Teža 28 kg
MakerBot Authorized Resseler Gold MakerBot Authorized Resseler Certified David Reseller HP Authorised Reseller

Stopite v stik z nami! Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.